Werken bij Ahrends

Ahrends is altijd op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en deskundige medewerkers om ons team te komen versterken. Wij streven ernaar altijd de juiste mensen op de juiste plaats te hebben. Bij Ahrends stellen wij hoge eisen aan onze medewerkers, net zoals de klanten dat van ons verwachten. Voor een nieuwe en uitdagende functie bij een jong en dynamisch bedrijf, kun je onze vacatures in de gaten houden en reageren via onderstaande contactgegevens. Graag zien wij je CV inclusief motivatiebrief tegemoet. Mocht jouw sollicitatie onze interesse hebben gewekt dan zullen wij je binnen 3 werkdagen terugkoppeling geven.

Neem contact met ons op

Vacatures

Vacature Jurist

Als ervaren jurist met zowel arbeids- als civielrechtelijke ervaring (3-4 jaar) ben je op zoek naar dynamiek, zelfstandigheid, klantencontact en ontwikkeling van je vakkennis en persoonlijkheid. Je ambieert afwisseling in je werkzaamheden, je loopt niet weg voor complexe, uitdagende situaties en je staat open voor een ambitieuze leercurve.

Je adviseert in de functie als Allround Jurist voornamelijk particulieren. Je zal betrokken zijn bij het gehele proces vanaf het aanmelden van een zaak door een cliënt tot het eventueel procederen bij de kantonrechter. De aard van de zaken zullen sterk uiteenlopen (dit moet je leuk vinden!) met de nadruk op arbeidsrecht (ontslagwetgeving, arbeidswetten en sociale verzekeringswetten). Ook consumentrechtelijke vraagstukken en verkeerszaken komen aan bod.
Advies geven over arbeids- en civiele zaken (consumentenzaken) vormt de kern van je functie. Hiermee kun je je doorontwikkelen tot allround jurist met een brede advies- en proceservaring.

Voor deze rol bij Ahrends beschik je over een sterk analytisch vermogen en kom je snel tot de kern van de juridische zaak. Vanuit je ervaring in de keten van rechtsbijstand, vakbonden, advocatuur en het UWV ben je bekend met de dynamiek van het cliëntencontact en daarom communicatief zeer sterk. Daarnaast ben je stressbestendig, leg je de lat hoog en ga je geen juridische uitdaging uit de weg.
Ahrends is een beginnende onderneming en daarom bieden wij naast de interactie met je cliënten de mogelijkheid actief mee te bouwen en eventueel mee te groeien met de onderneming. Hierbij verwachten wij een proactieve houding en worden ideeën en initiatieven op prijs gesteld.

Werken bij Ahrends betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht
 • Je hebt al minimaal 3 jaar juridische werkervaring opgedaan
 • Je bent zelfstandig, ondernemend en enthousiast
 • Je bent flexibel, past je snel aan in nieuwe werksituaties en je kan goed in teamverband werken
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@ahrends.nl, mocht jouw sollicitatie onze interesse hebben gewekt dan zullen wij je binnen 3 werkdagen terugkoppeling geven.
Vacature Account Manager

Als Accountmanager ben je primair verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe klantrelaties (prospects), het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Je benadert potentiële klanten met gebruik van jouw jaarplan en bediend bestaande relaties binnen je eigen klantenportefeuille. Door middel van professionele onderhandelingen speel je in op de behoefte van klant en prospect. Je stelt offertes samen en stuurt deze naar potentiële klanten. Je bent de spil voor klanten en prospects en bent je bewust van je toegevoegde waarde. Je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van commerciële acties. Je rapporteert naar de Sales Manager en ondersteunt deze waar nodig.

Werken bij Ahrends betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden.

Wat zoeken wij?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Sterke communicatieve en commerciële eigenschappen
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een goed voorkomen en zelfbeeld
 • Proactieve instelling en toont initiatief
 • Winnaarsmentaliteit
 • Resultaat- en oplossingsgerichte instelling
 • Zelfstandigheid maar ook een teamplayer instelling
 • Rijbewijs B

Extra info:

Fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband en verschillende doorgroeimogelijkheden. Aantrekkelijk basissalaris, aanvullende provisie (OTE) en uitstekende secundaire voorwaarden. 
Zowel binnen- als buitendienst.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@ahrends.nl, mocht jouw sollicitatie onze interesse hebben gewekt dan zullen wij je binnen 3 werkdagen terugkoppeling geven.


Ahrends

Overige informatie

Onze samenwerkingspartners