Ahrends Consument Totaal Abonnement

Bij Ahrends kun je een abonnement afsluiten op juridische diensten. Voor een klein bedrag per maand, krijg je op basis van Ad-hoc (juridische vragen die binnen 30 minuten beantwoord kunnen worden) en op basis van  Tweedelijnsdienstverlening (urenbundel) gratis juridisch advies voor het hele gezin over nagenoeg alle denkbare juridische kwesties en vragen. Of het nu gaat om je baan, gezin of aankopen. Ook wanneer je van tevoren wil weten hoe je iets moet aanpakken. Voorkomen is immers vaak beter dan genezen.

Hiervoor stellen wij een vast juridisch contactpersoon ter beschikking. Op deze manier kunnen wij je sneller van dienst zijn en zijn we altijd volledig op de hoogte van jouw situatie. Voor korte vragen staan we meteen voor je klaar, dat hoort bij de service. Wordt een akkefietje groter, dan meld je de zaak aan. Heel eenvoudig, digitaal met ons online aanmeldformulier. Binnen twee werkdagen hoor je van ons en gaan we voor je aan de slag.

Abonnementen zijn af te sluiten voor:

1 jaar € 20,95 per maand (inclusief BTW)
3 jaar € 19,95 per maand (inclusief BTW)

Binnen het abonnement heb je voor het hele gezin recht op:

  • Ad-hoc advisering bij juridische geschillen, conflicten etc.;
  • Preventief advies als er nog geen juridisch geschil of conflict is;
  • Een vast contactpersoon die je rechtstreeks kunt benaderen. Op deze manier kunnen wij een snellere dienstverlening garanderen en zijn wij tevens altijd op de hoogte van de situatie;
  • Directe rechtshulp vanaf de eerste dag, zonder inloopperiode;
  • Hoogopgeleide en ervaren juristen die voor je klaar staan;
  • Korting op bij Ahrends aangesloten Mediatiors;
  • Korting op bij Ahrends aangesloten Notariskantoren;
  • Korting op bij Ahrends aangesloten externe specialistische Advocaten.

Nagenoeg alle meest voorkomende vragen en adviezen vallen onder onze Ad-hoc dienstverlening en kunnen meestal gelijk worden opgelost. In sommige gevallen wordt de zaak uitgebreider en wil je bijvoorbeeld dat wij een procedure starten bij de kantonrechter. Dit valt onder onze Eerstelijnsdienstverlening. Voor de uitgebreidere zaken, zoals rechtszaken, het opstellen of toetsen van omvangrijke documenten etc. is onze dienstverlening in principe onbeperkt (zolang de vaste en/of pre-paid urenbundel(s) hierin voorzien).  

Wij staan graag voor je klaar. Met onze juridische ondersteuning sta je stevig in je schoenen om een oplossing te bereiken of erger te voorkomen. Een team van interne en meer dan 500 externe specialisten aan jouw zijde is immers een hele zorg minder.


Inloggen bestaande klant    Afsluiten abonnement

Brochure Ahrends Consument Totaal

Algemene Voorwaarden

Productvoorwaarden Consumenten

Ahrends

Overige informatie

Onze samenwerkingspartners