All'in Abonnement

Bij Ahrends Rechtsbijstand kun je een abonnement afsluiten voor juridische diensten. Voor een klein bedrag per maand, krijg je onbeperkt gratis juridisch advies voor het hele gezin over nagenoeg alle denkbare juridische kwesties en vragen. Of het nu gaat om je baan, gezin of aankopen. Ook wanneer je van tevoren wil weten hoe je iets moet aanpakken. Voorkomen is immers vaak beter dan genezen.

Hiervoor stellen wij een vast juridisch contactpersoon ter beschikking voor al je juridische vragen en adviezen. Op deze manier kunnen wij je sneller van dienst zijn en zijn we altijd volledig op de hoogte van je situatie. Voor korte vragen staan we meteen voor je klaar, dat hoort bij de service. Wordt een akkefietje groter, dan meld je de zaak aan. Heel eenvoudig, digitaal met ons online aanmeldformulier. Binnen twee werkdagen hoor je van ons en gaan we voor je aan de slag.

Abonnementen zijn af te sluiten voor:

1 jaar € 18,95 per maand (inclusief BTW)
3 jaar € 17,95 per maand (inclusief BTW)

Binnen het abonnement heb je voor het hele gezin recht op:

  • Gratis en onbeperkt advies bij juridische geschillen, conflicten etc.;
  • Gratis preventief advies als er nog geen juridisch geschil of conflict is, maar je wel een juridische vraag of juridisch advies nodig hebt;
  • Een vast contactpersoon die je rechtstreeks kunt benaderen. Op deze manier kunnen wij een snellere dienstverlening garanderen en zijn wij tevens altijd op de hoogte van de situatie;
  • Directe rechtshulp vanaf de eerste dag, zonder inloopperiode;
  • Hoogopgeleide en ervaren juristen die voor je klaar staan;
  • Korting op bij Ahrends aangesloten Mediatiors;
  • Korting op bij Ahrends aangesloten Notariskantoren;
  • Korting op bij Ahrends aangesloten externe specialistische Advocaten;
  • Hoogwaardige service en snelle responstijden.

Nagenoeg alle meest voorkomende vragen en adviezen vallen onder onze eerstelijns dienstverlening en kunnen meestal gelijk worden opgepakt en opgelost. In sommige gevallen wordt de zaak uitgebreider en wil je bijvoorbeeld dat wij een procedure starten bij de kantonrechter. Dit valt onder onze tweedelijns dienstverlening. Voor de uitgebreidere zaken, zoals rechtszaken, het opstellen of toetsen van omvangrijke documenten etc. is onze dienstverlening in principe onbeperkt*.  

Wij staan graag voor je klaar. Met onze juridische ondersteuning sta je stevig in je schoenen om een oplossing te bereiken of erger te voorkomen. Een team van meer dan 500 specialisten aan jouw zijde is immers een hele zorg minder.

*Op basis van onze fair use policy, zie productvoorwaarden. 

Inloggen bestaande klant    Afsluiten abonnement

Brochure Ahrends Rechtsbijstand

Algemene voorwaarden

Productvoorwaarden particulier

Ahrends

Overige informatie

Onze samenwerkingspartners