Ahrends - Juridische Dienstverlening

Nederland kent veel wetten en regels die ons dagelijks leven bepalen: rechts heeft voorrang, ik betaal en jij levert, een klacht wordt netjes opgelost, een dak houdt regenwater buiten. Meestal werkt het zo. 

Maar af en toe is er meer kennis van wet en regelgeving nodig. Om misverstanden te voorkomen. Dan is het handig om juridische vragen te kunnen stellen aan iemand die de kennis heeft en de juiste antwoorden geeft.

Bij Ahrends kun je een abonnement nemen op juridische hulp. Hulp die je meteen kunt inschakelen, zodra je een abonnement hebt afgesloten. Voor een klein bedrag per maand, heb je een vast contactpersoon voor juridisch advies.

Voor korte vragen staan we meteen voor je klaar, dat hoort bij onze Ad-hoc service. Wordt een akkefietje groter, dan meld je een zaak aan. Heel eenvoudig, digitaal met ons aanmeldformulier. Binnen twee werkdagen hoor je van ons en gaan we voor je aan de slag.

Mocht er een notaris, mediator of advocaat nodig zijn, dan kun je erop rekenen dat we je op basis van Tweedelijnsdienstverlening doorverwijzen naar de juiste specialist voor jouw situatie. De uurtarieven voor externe specialisten zijn, via ons, scherper geprijsd dan wanneer je zelf iemand zou inschakelen.

Ahrends vindt dat alle regels en wetten in Nederland, voor iedereen betaalbaar binnen bereik moeten zijn. Omdat iedereen daar wel een keer mee te maken krijgt en je iemand wil vertrouwen als het echt op de feiten aankomt. Een jurist die aan jouw kant staat, is immers een zorg minder. Zeker wanneer je onverwachts in een vervelende situatie terecht komt.

Direct afsluiten

Ahrends

Overige informatie

Onze samenwerkingspartners